Pronájem sportovního areálu a prostor pro oslavy pro veřejnost

13.05.2023 17:38

Žijeme sportem a sdílíme jeho radost s našimi členy a širokou veřejností. Pořádáme řadu sportovních akcí a sdružujeme oddíly různých sportů jako je lyžování, střelectví, volejbal, nohejbal a tenis.

 

Nabízíme pronájem kvalitních antukových kurtů pro tenis, volejbal a nohejbal, takže ať už jste začátečník nebo zkušený hráč, u nás si přijdete na své. Ale to není vše, také zajišťujeme konání turnajů, soutěží pro všechny věkové kategorie.

 

Náš klubový areál je také ideálním místem pro pořádání různých typů akcí. Pronajímáme vnitřní zázemí s kapacitou až pro 30 osob a venkovní zázemí, které pojme až 150 osob. Ať už plánujete rodinnou oslavu nebo firemní akci jako porady či teambuilding, náš klubový areál je k dispozici pro vaši akci. Pro ty, kdo si chtějí užít venkovní prostředí, je k dispozici zahradní stánek a pergola.

 

V loňském roce jsme provedli rozsáhlou rekonstrukci, včetně kompletní obnovy toalet pro muže i ženy, zateplení, obnovy vodoinstalace, výměny oken a elektroinstalace. Díky těmto aktualizacím jsme schopni nabídnout ještě lepší zázemí pro naše návštěvníky.

 

Těšíme se na vás v klubu Maják!

 
 
Zpět